Vapianon blogi – aina täynnä tuoretta luettavaa.
Vapianon uutuusannokset yllättävät säännöllisesti uusilla makuelämyksillä. Tällä kertaa keskiössä ovat italialaisen keittiön suosimat meren antimet – eikä suotta. Ne tuovat tuttuunkin ruokaan uutta makua, rakennetta ja asennetta.
Uudet, verrattomat kausiannokset ovat saapuneet Vapianoon! Trendikkäät ainekset ja yllättävätkin makuyhdistelmät tekevät herkuttelusta poikkeuksellisen maistuvaa.
Mikä onkaan parempaa kuin uusien ruokien maistelu ja uusien lempimakujen löytäminen! Vapianossa herkutellaan nyt uuden vegaanisen kausimenun antimilla. Ne ovat täysin kasvipohjaisia, mutta maistuvat myös vannoutuneimmille lihan ystäville. Annoksista kertoo tarkemmin Vapianon laatu- ja koulutuspäällikkö Mari-Liis Must.
Käytetäänkö Pizza Funghissa tuoreita sieniä? Onko tuorepasta itse tehtyä? Tuoksuvatko kastikkeessa tuoreet yrtit vai pelkät arominvahventeet? Nämä ovat kysymyksiä, joita Vapianossa ei tarvitse koskaan kysyä – annoksemme valmistetaan joka päivä parhaista raaka-aineista juuri sinulle!
Vokkipannu ei ole mikä tahansa paistinpannu, vaan keittiön monipuolisin esine. Juuri siksi tätä aasialaislähtöistä keksintöä käytetään kaikissa Vapianoissa.