MEISTÄ

Vapiano on italialaistyylinen fresh casual -ravintolaketju, joka toimii ympäri maailman.

Kaikki ruokamme ovat tuoreita ja kokkiemme paikan päällä valmistamia. Ravintoloissamme tehdään herkullista tuorepastaa joka päivä – kahdesta huolellisesti valitusta raaka-aineesta syntyy käsityönä useita eri pastalaatuja. Valinta on sinun! Annoksesi valmistetaan avokeittiössämme nopeasti, juuri sellaisena kuin sinä sen haluat.

Vapianon ruokalista perustuu aitoon italialaiseen keittiöön – tarjolla on pizzaa, pastaa, salaatteja, alkuruokia (antipasti) sekä jälkiruokia (dolci). Laajasta valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Vatsansa saavat täyteen myös kasvissyöjät, vegaanit ja muut erityisruokavalioita noudattavat!

Avainasemassa ovat raaka-aineiden tuoreus ja korkea laatu.

Siitä kertoo myös kansainvälinen tunnuslauseemme ”Vapiano – tuoreuden koti”.

Vapiano has restaurants on 5 continents and in 33 countries. Today, we have more than 230 restaurants globally. The first Vapiano was opened in Hamburg, Germany, in 2002. Apollo group has 2 Vapianos in Helsinki, 4 in Estonia (3 in Tallinn, 1 in Tartu), 2 in Riga and 1 in Vilnius.
Vapiano tunnetaan ympäri maailman paikkana, johon kokoonnutaan nauttimaan elämästä ja ystävyydestä. Pitkät tammipöydät kutsuvat seurustelemaan perheen, ystävien tai muiden ravintolavieraiden kanssa. Hyvässä seurassa on mukava olla – kaikki keskustelevat, nauravat ja nauttivat hyvästä ruoasta. Vapiano on ihanteellinen paikka nopealle lounaalle, iltapäivän lepohetkelle tai illalliselle perheen ja ystävien kanssa. Va piano – ota rennosti!

APOLLO GROUP

Apollo Group on Baltian maiden suurin viihdealan toimija. Asiakkaitamme odottavat viihtyisät Apollo-kirjakaupat, modernit Apollo-elokuvateatterit, virkistävät Blender-mehubaarit, tuoreutta pursuavat Vapiano-ravintolat, monipuoliset O’Learys-ravintolat ja -viihdekeskukset sekä maailmankuulu KFC eli Kentucky Fried Chicken.

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä sähköpostitse: info(at)vapiano.fi

Sponsorointipyynnöt: marketing(at)vapiano.ee

Haluatko jättää palautetta?

Maren Uibo

Toimitusjohtaja, Suomi ja Baltia

Tiina Mägi

Operatiivinen johtaja, Suomi ja Baltia

Getter Angerjärv

Laatu- ja hankintajohtaja, Suomi ja Baltia

Katrin Aare

Brändipäällikkö, Suomi ja Baltia
VAPIANO LADIE'S NIGHT

Kiitos varauksestasi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
KIITOS

Olemme vastaanottaneet varauksesi!

Otamme sinuun yhteyttä 2 arkipäivän kuluessa.