HERKULLISTA RUOKAA JUURI SINULLE!

ERIKOIStarjoukset

Erikoistarjous Woltissa

10.05-16.05.2021

Italialaiset rakastavat hyvää ruokaa, eikä syyttä – italialainen keittiö on jumalainen! Erityisen hyvin keittiö on tunnettu meren herkuistaan. Pasta Scampi e Spinaci herkullisen basilika-pestokastikkeen ja mehevien jättikatkarapujen.

 Saatavilla vain Woltista Itiksen Vapianosta maistuvaan hintaan 14.90 €.

Jatkuvat tarjoukset

VAPIANOSSA LOUNAS ON AINA TUOREIMMILLAAN

ARKISIN 11-14

Elämä on nauttimista varten. Ota rennosti ja herkuttele Vapianon lounastarjouksilla arkisin klo 11–14.
Työ voi olla rutiinia, mutta Vapianon lounaslista vaihtuu viikoittain.
Vapianon parhaat palat erikoishintaan 10,70 €.

OLETKO OPISKELIJA? HIENO HOMMA!

ARKISIN KLO 14–17

Vapianossa nautit hyvästä ruoasta ja rennosta ravintolatunnelmasta ilman turhia muodollisuuksia. Tule sellaisena kuin olet! Vapianon annokset valmistetaan avokeittiössä aina tuoreista raaka-aineista, ja mikä parasta, arkipäivisin klo 14–17 nautit juuri sinulle suunnatuista erikoistarjouksista. Valitse Pasta Carbonara, Pizza Salame tai Insalata Cesare – maksat vain 9,90 €. Tarjouksen lunastat näyttämällä opiskelijakorttiasi tilauksen yhteydessä. Va piano!
Student-FIN

LAHJAKORTIT

Vapianon lahjakortti – aina tuore ja (maku)elämyksiä täynnä.

Lahjakortteja voit ostaa kaikista Suomen Vapiano-ravintoloista.Yhden lahjakortin arvo on 5 €. Lahjakortteja voit käyttää kaikissa Suomen Vapianoissa. Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta. Lahjakortilla voit maksaa syödessäsi paikan päällä tai tilatessasi noutoruokaa suoraan ravintolasta. Lahjakorttia ei voi palauttaa, käyttää osissa eikä vaihtaa rahaksi. Mikäli ostoksesi ovat lahjakortin arvoa pienemmät, erotusta ei hyvitetä. Mikäli ostoksesi ovat lahjakortin arvoa suuremmat, erotus voidaan maksaa kortilla tai käteisellä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä taatakseen parhaan selailukokemuksen. Lue lisää yksityisyyssivultamme.