UKK – KAIKKI, MITÄ OLET AINA HALUNNUT TIETÄÄ VAPIANOSTA.

Nimi VAPIANO on lainattu italialaisesta sananlaskusta ”Chi va piano va sano e va lontano”. Se tarkoittaa, että kun otat elämän rennosti, elät terveenä ja pidempään. Olemme samaa mieltä.

Ensimmäinen Vapiano avattiin Hampurissa 22.10.2002.

Ravintolavieraan henkilökohtaiset makumieltymykset ovat meille erittäin tärkeitä. Juuri siksi kannustamme sinua kertomaan kokille toiveistasi annosta tilatessasi. Valmista annosta voit täydentää vielä pöydistä löytyvillä tuoreilla yrteillä, suolalla, pippurilla ja erilaisilla öljyillä.

Totta kai! Soita, tilaa ruoat sopivaksi kellonlyömäksi ja tule noutamaan. Voit esittää noutoruokatilauksen myös paikan päällä ravintolassa.

Raaka-aineiden tuoreus ja korkea laatu ovat meille erittäin tärkeitä. Koska valmistamme pastaa itse joka päivä, voimme tarjota vieraillemme ensiluokkaisia pastaelämyksiä.

Ilman muuta! Meillä on lasten oma ruokalista, jolta löytyvät muun muassa suositut eläinten muotoiset pizzat. Lapsille on ravintoloissa myös syöttötuoleja ja ruokalappuja, ja lastenvaunuillekin on hyvin tilaa.

Me haluamme sinun tuntevan, että kokkaat ja herkuttelet yhdessä perheesi ja ystäviesi kanssa. Suurten pöytiemme ympärillä on helppo seurustella tutussa ja vaikka vähän tuntemattomammassakin porukassa.

Kyllä voit, lahjakortteja on myynnissä kaikissa ravintoloissamme. Yhden lahjakortin arvo on 5 €.

VAPIANO LADIE'S NIGHT

Kiitos varauksestasi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
KIITOS

Olemme vastaanottaneet varauksesi!

Otamme sinuun yhteyttä 2 arkipäivän kuluessa.