Vapianon blogi – aina täynnä tuoretta luettavaa.

Kevään uutuusannosten teemana on täyteläinen vuohenjuusto

Vapianossa yllätämme sinut joka sesonki uusilla, kauteen sopivilla annoksilla. Tämän kevään juttu on vuohenjuusto! Täyteläinen juusto sopii loistavasti pizzoihin, salaatteihin ja muihin herkkuihin. Nauti vuohenjuuston ainutlaatuisesta mausta kauden uutuusannoksissamme. Mikähän annoksista on lempparisi? 

🥗Insalata Deliziosa: Raikas salaatti vuohenjuustolla, jossa paahdettua punajuurta, rucolaa, babypinaattia, mansikoita, auringonkukansiemeniä ja hunajaa höystettynä balsamiviinietikka-oliiviöljy-kastikkeella.

Tämä salaatti vie kielen mennessään!

Kokeile esimerkiksi kevyenä lounaana työpäivän lomassa, testaa alkupalana pitkän kaavan dinnerillä tai nauti terassikauden alkaessa ulkona lempparidrinkkisi kanssa!


🍕Pizza di Capra con Crudo: Pizza vuohenjuustolla, crudo-kinkulla, bechamel-kastikkeella, mozzarellajuustolla, pinaatilla ja hunajalla.

Jos tykkäät vuohenjuustosta, tää on sun THE pizza! Rrrrapean rapsakka pohja kruunaa tämän ihanuuden. Tuliskohan tästä sun uus vakkaritilaus? Testaa jo ensi pizzaperjantaina!

🍪Oreo Cheesecake: Suussasulava Oreo-juustokakku.

Jos olet juustokakun, Oreoiden, tai ylipäätään minkään makean herkun ystävä, sun on pakko kokeilla tätä! Tämä Oreo-juustokakku kirjaimellisesti sulaa suussa…

Tule maistamaan kevään uutuusannoksia! Annokset ovat tarjolla ravintoloissamme 31.5. saakka, jonka jälkeen yllätämme sinut kesän uutuuksilla. Kaikki kauden uutuudet löydät ruokalistaltamme.

Pssst! Muistathan myös tägätä meidät ruokakuviisi ja videoihisi Instagramissa ja TikTokissa @vapianofinland, niin mekin näämme, mitä tykkäsit! 

VAPIANO LADIE'S NIGHT

Kiitos varauksestasi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
KIITOS

Olemme vastaanottaneet varauksesi!

Otamme sinuun yhteyttä 2 arkipäivän kuluessa.