Vapianon blogi – aina täynnä tuoretta luettavaa.

Vapianon kesäuutuudet saivat inspiraationsa tuoreista ja aurinkokuivatuista tomaateista

Jotta voisit nauttia jokaisesta kaudesta maukkaasti, tuomme lautasellesi kauden tuoreista raaka-aineista tehtyjä annoksia. Kauden annokset sopivat täydellisesti kesään.

Kesän uutuusmenussa Festa del Pomodorossa on kyse tomaateista! Loppukesän aurinkoiset päivät kruunataan tuoreista tai aurinkokuivatuista tomaateista tehdyillä ruoilla. Jaettavat antipastilautaset ovat täydellisiä ystävien kesken ja pienempään nälkään. Kasvispizza tuoreella avokadolla tai pizza valkosipuliravuilla, tulisella salamilla ja itse tehdyllä tomaattikastikkeella on aina varma valinta.

Tässä on Pasta Avocado e Pomodoro kesän menusta. Tomaattinen pasta kermaisella kastikkeella, balsamicosipuleilla, chilillä, kirsikka- ja aurinkokuivatuilla tomaateilla on kuin tehty lämpimään kesäpäivään. Päällä runsaasti avokadoa ja pinjansiemeniä. Täydellistä!

Burrata juusto on saapunut kesän menuun uutena annoksena Burrata Antipastona. Yhtä elegantti ja herkullisempi kuin koskaan. Kokonainen, kermainen Burrata juusto tarjoillaan paahdetuilla kirsikkatomaateilla ja paprikadipillä. Koko komeuden kruunaa chilihiutaleet ja rucola. Nauti alkupalana tai sellaisenaan.

Jotain mielenkiintoista pizzafaneille – Pizza Gamberetti E Salami. Rakastatko tulista salamia ja rapuja pizzassasi? Jos et ole vielä kokeillut tätä makukomboa, tee se nyt! Pizza Gamberetti E Salami sisältää tomaattikastiketta, mozzarellaa, tulista salamia, valkosipulirapuja, marinoituja tomaatteja ja basilikaa.

Tutustu kesän uutuuksiin ja löydä lempparisi ennen kuin yllätämme sinut syksyn menulla!
Kaikki kauden uutuudet löydät ruokalistaltamme.

VAPIANO LADIE'S NIGHT

Kiitos varauksestasi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
KIITOS

Olemme vastaanottaneet varauksesi!

Otamme sinuun yhteyttä 2 arkipäivän kuluessa.