Kiitos! Reseptisi on nyt tallentunut järjestelmäämme.Kiitoksena haluamme antaa sinulle Vapianon salaisen koodin joka oikeuttaa sinut -20% alennukseen seuraavassa tilauksessasi: VAPIANO20. Jos tilaat itsepalvelukassalta, lisääthän koodin alennuskoodeille tarkoitettuun kohtaan ennen maksua. Koodi on voimassa 25.10.22 asti.

VAPIANO KILPAILUN SÄÄNNÖT

Kilpailun järjestäjä on Fin Piano OY

Fin Piano OY
Mikonkatu 15,
00100 Helsinki
Reg.No 2336377-9
VAT FI23363779

Jokainen lähetetty resepti ottaa osaa kilpailuun. Tuomaristo valitsee kymmenen (10) pastaa joista yleisön äänet valitsevat voittajan. Voittajapasta pääsee Vapianon listalle vuodeksi. Palkintoja on luvassa voittajan lisäksi reseptien tekijöille, finalisteille ja äänestäjille.
1. Vapianon kilpailu on käynnissä kaikissa ravintoloissamme 19.9.-6.11.22.
2. Kilpailun järjestäjä on Fin Piano OY.
3. Kilpailun säännöt julkaistaan sivuillamme vapiano.fi/pasta
4. Kampanjan aikaiset alennukset:
- Finalistit saavat 30€ lahjakortin Vapianoon
- Voittaja saa 300€:n Vapiano lahjakortin
- Kaikki äänestäjät saavat -20% alennuskoodin
5. Yksi henkilö voi lähettää vain yhden reseptin.
6. Yksi henkilö voi äänestää vain kerran, yhtä reseptiä.
7. Kampanjan osallistujamäärä ei ole rajoitettu.
8. Kampanjaan osallistujat sekä äänestäjät hyväksyvät, että järjestäjä käyttää tarvittavia yhteystietoja yhteydenottoa varten.
9.. Yksityiskäytäntömme löytyy täältä:
10. Fin Piano OY käsittelee luottamuksella henkilötietoja kampanjan ajan.
11. Voittajan nimi sekä pasta julkaistaan järjestäjän nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä Vapianon menussa. Aiheeseen liittyviä kuvia voidaan käyttää järjestäjän alustoilla ilman aika- tai muita rajoituksia.
12. Voittajaan otetaan yhteyttä käyttämällä annettuja yhteystietoja.
13. Palkintoja ei voida vaihtaa rahaksi eikä muihin tuotteisiin. Järjestäjä ottaa täyden vastuun lakisääteisten verojen maksusta palkintoihin liittyen.
14. Järjestäjä ja kilpailuun liittyvät ihmiset eivät ota osaa kilpailuun.
15. Kilpailun sääntöjen noudattamatta jättäminen tai väärien tietojen antaminen voi johtaa osallistujan poistamiseen kilpailusta.
16. Erimielisyydet kilpailua kohtaan ratkotaan kunkin maan mukaisen lain mukaan (Suomi).
17. Odottamattoman, poikkeuksellisen tapahtuman kohdatessa pidättää järjestäjä oikeuden keskeyttää kilpailun ja ilmoittaa siitä viipymättä internet sivuillaan.
18. Vaateet kilpailua kohtaan tulee lähettää kirjallisesti järjestäjälle info@vapiano.fi
18.1. Vaateisiin vastataan kolmen (3) työpäivän kuluessa.
19. Lisätietoa kilpailusta on mahdollista tiedustella sähköpostitse info@vapiano.fi
20. Voittaessasi kilpailun pidätämme oikeuden julkaista henkilötietosi kilpailun yhteydessä. Pidätämme oikeuden myös julkaista henkilötietosi yhteistyökumppanillemme ja mikäli tarve niin vaatii, myös kolmannelle osapuolelle (oikeus, perintä). Mikäli tilasit järjestäjän uutiskirjeen käytämme yhteystietojasi tarjousten ja uutisten lähettämiseen sähköpostitse. Suostumus ei vanhene. Mikäli et enää halua vastaanottaa uutiskirjettä, voit lähettää siitä pyynnön info@vapiano.fi

Pastaluomuksesi voi päästä Vapianon listalle! Valitse pastatyyppi, proteiini, kasvikset ja lisää mukaan salaiset ainesosat! Ammattikokkien tuomaristo valitsee kymmenen (10) pastaa joista yksi voittaa yleisön äänien perusteella. Voittajaa hemmotellaan 300€:n Vapiano lahjakortilla.

Vapianon krediitin saavat myös kaikki finalistit. Pastareseptejä voi lisätä 2.10.22 asti ja kymmenen finalistia valitaan 4.10.22.

VALITSE PASTA (max 1)
VALITSE PROTEIINI (max 3)
VALITSE KASVIS (max 5)
VALITSE KASTIKE (max 2)
SALAINEN AINESOSASI (max 3)