Uudessa Pizza Calabriassa on pääosassa pehmeä possunlihalevite ’Nduja. Se on kotoisin Italian saappaankärjestä, Calabriasta, kuten pizzan nimikin paljastaa. ’Ndujaa voit lisätä ekstrana myös muihin pizzoihimme – maistuisiko vaikkapa klassinen salamipizza pienellä lisäpotkulla?
Tryffelifanien lempiannos on tietenkin MACARONI CHEESE & TRUFFLE. Herkkusieniä, sipulia, persiljaa ja juustoista béchamelkastiketta sisältävä pasta viimeistellään tryffeliöljyllä ja rapeilla leivänmuruilla. Tätä on pakko kokeilla!
Uusien annosten jälkiruokasuosikiksi on noussut maukas Brownie Caramello, vaan mikä on sen salaisuus? Suolaisen kinuskin ja mascarponekreemin täydellinen liitto, vastustamattomat hasselpähkinä-suklaakakkukuutiot vai nämä kaikki yhdessä? Varman vastauksen selvität vain maistamalla itse!
Vapianon kausiannosten joukossa on omansa niin vegaaneille, lihan ystäville kuin herkkusuillekin. Tule ja palkitse itsesi uusilla makuelämyksillä – olet ansainnut hieman hemmottelua!
Tutustu kaikkiin uutuusannoksiimme TÄÄLLÄ.